Kom langs bij Festo op de Aquabeurs!

Wij laten u tijdens de Aquabeurs 2018 graag kennismaken met innovatieve mogelijkheden in efficiënte en flexibele installatieconcepten die een groot deel van het handmatig installatiewerk overbodig maken en modulair kunnen worden opgebouwd. Bovendien presenteren wij een uitgesproken revolutionair product op het gebied van pneumatisch besturen: de Festo Motion Terminal. Besturing-, regel en diagnosetechniek geïntegreerd in een intelligent platform.

Al meer dan 90 jaar is Festo koploper in technische ontwikkeling van Factory Automation. In deze sector helpen wij onze klanten hun productiviteit te verhogen en voordelen van technische innovatie te benutten.

En nu al ruim 10 jaar benutten we onze jarenlange ervaring ook in procesautomatiseringsmarkt.

Met onze installatieconcepten ontzorgen wij onze klanten en nemen de functionele garantie van de samenstelling op ons. Dit doen we met klep/actuator samenstellingen maar ook met besturingskasten. De nieuwe online tool voor het engineeren van een  besturingskast zal iedere engineer  aanspreken. Online samenstellen in plaats van langdurig hersenkraken of ieder koppelingetje wel is meegenomen; zo kunt u binnen 10 minuten een besturingskast engineeren!

Service concepten

Ook bestaande installaties verdienen de nodige aandacht. Iedere installatie heeft onderhoud nodig, daar vormen pneumatische installaties geen uitzondering op. Om een pneumatische installatie betrouwbaar te laten functioneren is het raadzaam om deze te (laten) controleren op lekkage maar ook op luchtkwaliteit. Met (voorspellend) onderhoud ontzorgen wij klanten waar installaties al jaren in weer en wind in bedrijf zijn.

Ook dit jaar weer op de stand aanwezig: onze luchtkwaliteitspecialist. Hij zal u versteld doen staan waar u op kunt letten in een persluchtinstallatie, én hoeveel u zult kunnen besparen.

We zien u graag 13 t/m 15 maart in Gorinchem!