Food & Beverage Pro

Binnen gebieden waar elk onderdeel van een installatie in contact met het te bereiden voedsel kan komen of waar het voedsel weer terug in het verwerkingsproces komt, moeten componenten aan alle eisen van reinigbaarheid voldoen. De materialen mogen het product niet adsorberen of contamineren. De nieuwe hoogwaardige Murrelektronik Food & Beverage Pro-kabel serie uit Polypropyleen en

V4A-Roestvrij staal (1.4404) voldoen aan de laatste eisen van de EHEDG en FDA en zijn daardoor geschikt voor toepassingen in deze zones.

De Murrelektronik Food & Beverage Pro-kabels (PP-lijn) hebben een breed temperatuurbereik van -40 tot +105°C. De kabelsets zijn ook bestand tegen hogedrukreinigers (beschermingsgraad IP69K), en beschikken over een ijsblauwe mantel kleur die helpt bij het identificeren van verontreiniging.

“Onze Food & Beverage Pro-kabels zijn ideaal voor gebruik in aseptische gebieden die minimale verontreiniging van pathogene micro-organismen vereisen.”, Zegt Craig Fox, Product Manager – Connectiviteit, van Murrelektronik. “We zijn verder gegaan dan de huidige eisen van de EHEDG om een ​​product te creëren met de ongeëvenaarde kwaliteit die van Murrelektronik bekend is.”