Met zijn Safe Robotics Area Protection-veiligheidssystemen sBot speed & sBot stop, maakt SICK een veilige interactie tussen mens en robot mogelijk. Daarmee komen vrij toegankelijke (co-)robottoepassingen meteen binnen handbereik. Dankzij de verschillende oplossingen voor Safe Robotics kan de productiviteit omhoog: de downtime is lager, de efficiency in werkprocessen hoger.

De Safe Robotics Area Protection-systemen zijn niet alleen verkrijgbaar in een generieke uitvoering, maar ook als fabrikantspecifieke varianten. Zo biedt SICK systemen voor Universal Robots, FANUC en Yaskawa. Alle Safe Robotics-veiligheidssystemen voldoen aan de internationale veiligheidsnormen.

Eenvoudig te integreren
Safe Robotics Area Protection-veiligheidssystemen zijn kant en klaar; naast de veiligheidsbesturing en veiligheidsscanner zorgt SICK ook voor de software, de installatie- en integratiehandleiding en het SISTEMA-bestand voor calculatie van de Performance Level. Daarmee zijn alle systemen eenvoudig te integreren binnen de robotbesturing.

Kerninformatie:

  • Veiligheidssystemen voor een vrije, veilige toegang tot (co-)robotapplicaties
  • Toekomstbestendige systemen met hoge flexibiliteit: aanpasbaar aan robotapplicatie en productieomgeving
  • Eenvoudige integratie in industriële robotbesturingssystemen dankzij generieke of fabrikantspecifieke varianten voor Universal Robots, FANUC en Yaskawa
  • Betrouwbare veiligheid: bewezen besturingslogica, ontwikkeld door SICK-experts
  • Complete oplossing: bestaat uit hardware en besturingslogica
  • Gedetailleerde documentatie voor integratie van robots, conform relevante normen: met onder meer aansluitschema, SISTEMA-bestand en gebruikshandleiding
  • Automatische herstart van de robot mogelijk

Voor meer informatie:

SICK B.V., Leijenseweg 111, 3721 BC Bilthoven / Tel: 030-2044000 / info@sick.nl. / www.sick.nl