VEGA Webinar: De nieuwe contactloze radarsensoren voor foodbedrijven: hygiënisch, betrouwbaar, efficiënt

5 en 8 oktober

Uw bedrijf stelt zeer hoge hygiëne-eisen bij de verwerking van grondstoffen. Die eisen gelden natuurlijk ook voor de sensoren die u inzet om niveaumetingen te doen. VEGA’s nieuwe contactloze radarsensoren doen hun werk hygiënisch, betrouwbaar en efficiënt. U monteert ze bovendien moeiteloos in uw applicatie.

VEGASWING
Onze VEGASWING-serie voert nauwkeurige niveaumetingen uit met een vibratieschakelaar: bij contact met het product geeft de schakelaar een schakelopdracht af. Sensoren uit deze serie worden gebruikt voor overvulbeveiliging en voor leegmeldingen in korrel- en poedervormige vaste stoffen en in vloeistoffen.

VEGAPOINT
Sensoren uit de VEGAPOINT-serie voeren capacitieve niveaumetingen uit. De capacitieve sensor en de tank vormen de twee elektroden van een condensator. Verandert het niveau, dan wordt er een schakelsignaal afgegeven. Doordat de kabel- en staafuitvoeringen ingekort kunnen worden, zijn de VEGAPOINT-sensoren voor alle toepassingen geschikt. Veelvoorkomende toepassingen zijn overvulbeveiliging, droogloopbeveiliging en olie-, water- en schuimdetectie.

Meer weten? Meld u aan voor ons webinar
VEGA’s productspecialisten Marc ter Maat en Ihsan Tuncer geven in 30 minuten een live-demo van de nieuwe generatie contactloze radarsensoren voor de voedingsmiddelenindustrie. In een halfuur bent u helemaal bij. Op 5 of 8 oktober (12:00 of 15:00 uur). Meld u snel aan!

Vraag & antwoord
Heeft u tijdens de demo vragen? Stel ze dan gerust via de chat. U kunt er zeker van zijn dat uw vraag aan het eind van de demo wordt beantwoord.

Serie webinars voor foodbedrijven

Deze Live Demo online is de tweede in een serie van 4 webinars voor foodbedrijven. De volgende staat in het teken van vloeistoftoepassingen. Noteer in uw agenda maandag 2 en donderdag 6 november.

Meld u hier aan, en ontdek wat deze sensoren u bieden.