W16 en W26 – dé nieuwe generatie sensoren voor objectdetectie: the sky is the limit

Met de W16- en W26-serie van SICK – standaard voorzien van IO-Link – is men klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Deze nieuwe generatie fotocellen is namelijk voorzien van tal van eigenschappen die de dagelijkse operatie sterk vereenvoudigen en de betrouwbaarheid en efficiency van processen een boost geven. Ontdek de innovatieve bediening via het BluePilot-concept met feedback-LED, ervaar het gemak van een standaardsensor voor allerlei toepassingen, en maak kennis met nieuwe technologieën die ervoor zorgen dat zelfs glimmende, transparante, ongelijke en geperforeerde objecten niet aan de blik van de W16- en W26-sensoren ontsnappen.

BLUEPILOT: snellere en gemakkelijkere start-up
Dankzij de handige BluePilot-assistent is een W16- of W26-sensor in slechts enkele seconden in te stellen. Eenvoudig en uiterst precies.

SMARTSENSOREN: stap over op de automatische piloot
Maak processen makkelijker stuurbaar met de sensoren uit de W16- en W26-serie. Als smartsensoren leveren ze de essentiële informatie om in een productieomgeving de volgende stap in Industry 4.0 te zetten.

VEELZIJDIGHEID: altijd de juiste beslissing
Of objecten nu glimmend, ongelijk, contrastrijk, geperforeerd of transparant zijn, de nieuwste generatie sensoren biedt een antwoord op elk detectievraagstuk. Met technologieën als TwinEye, LineSpot en ClearSens kiest men voor een ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Zo neemt men in altijd de juiste beslissing.

OPTOFILTER: uitzonderlijke ongevoeligheid voor vreemd licht
De nieuwe sensoren met OptoFilter zien alleen wat ze moeten zien. LED-licht, de reflectie van veiligheidsvesten of de invloed van depolariserende objecten – niets brengt ze van de wijs.

VISTAL: extreme belasting? Geen probleem
Kunststof zo sterk als staal? Dankzij de extreem robuuste VISTAL-behuizing zijn deze nieuwste sensoren opgewassen tegen de meest uitdagende omgevingsomstandigheden. Of het nu gaat om de toepassing van chemische middelen, grote schommelingen in omgevingstemperatuur of een zware mechanische of fysieke belasting.