JUMO KENNISEVENT voor de waterprofessional 17-19 april a.s.

JUMO KENNISEVENT voor de waterprofessional 17-19 april a.s.

Om onze kennis uit ruim 40 jaar ervaring met u te delen organiseert JUMO ook dit jaar weer een kennisevent speciaal ontwikkeld voor de waterprofessional.

Ligt uw interesse bij het correct kalibreren, registeren en het meten van geleidbaarheid? Heeft u vragen over pH-, redox-, geleidbaarheid-, troebelheid-, desinfectie- en zuurstofmeting? Wilt u meer weten over het juist inrichten van proces technische installaties voor water-, proceswater- en afvalwaterbehandeling? Bent u benieuwd naar smart techniek voor de industrie van de toekomst?

Dan mag u dit kennisevent niet missen.

Van 17-19 april a.s. organiseert JUMO het in-house kennisevent voor waterbehandeling. Ervaren engineers en technisch adviseurs praten u op dit event graag bij tijdens interessante presentatiesessies en hands-on workshops. Vraagstukken uit de gehele keten kunnen behandeld worden.

Programma
Het programma omvat een toekomstvisie van sensoren & automatisering voor de waterwereld. JUMO neemt u mee langs de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

Workshops
De hands-on workshop sessies maken het kennisevent compleet. U leert zelf alle do’s en don’ts met betrekking tot waterbehandeling.

De onderwerpen die in de workshops behandeld worden zijn o.a. het kalibreren van pH sensoren. Door gebruik te maken van de nieuwste kalibratie techniek ervaart u dat kalibreren nog nooit zo eenvoudig geweest is als nu.

U krijgt een inkijkje in de nieuwste registratiemogelijkheden op klantspecifiek niveau, en alle ins-and-outs op het gebied van geleidbaarheidsmeting komen aan bod.

Aanmelden
Wilt u meer weten over dit kennisevent of aanmelden? Neemt u dan vrijblijvend contact met op.

Email: verkoop@jumo.net
Telefoonnummer: 0294-491492.

Wij verheugen ons op uw komst!