VERDER prolongeert toppositie bij maakindustrie NL – 2019

VERDER International BV behoudt zijn toppositie in de top 100 van de maakindustrie, de jaarlijkse lijst van de best presterende productiebedrijven in Nederland.

De jaarlijkse lijst van Management Team benoemt de 100 meest succesvolle Nederlandse productiebedrijven met een omzet van <500 miljoen euro. Om in aanmerking te komen moet een bedrijf aan de volgende voorwaarden voldoen: financieel stabiel, een gezonde groei realiseren en de Nederlandse industrie naar een hoger niveau brengen met innovatieve producten.

Sinds de eerste editie van de top-100 stond Verder altijd in de top 5. In 2018 stond Verder voor het eerst bovenaan. Nu versterkt Verder haar leidende positie op deze lijst in 2019.

Verder werd opnieuw gekozen vanwege de volgende criteria: omzet, gemiddelde omzetgroei, winstgroei en rendement op investeringen in de afgelopen vijf jaar.

Verder richt zich op innovatie en technologie en biedt technische oplossingen. Begonnen als handelsonderneming in 1959, is het aantal eigen producten in de loop der jaren aanzienlijk gegroeid.

Naast uitbreiding van de productlijnen pompen en deeltjesanalyse-apparatuur, heeft Verder ook productiebedrijven overgenomen. In 2019 werden Microtrac & MicrotracBel overgenomen voor de divisie Scientific. Voor de Liquids divisie werd JEC, een Koreaanse producent van hygiënische lobben- en twinscrew pompen, eind 2018 overgenomen en in het afgelopen jaar geïntegreerd. Door samenwerking tussen producenten en distributeurs te creëren, geeft Verder ook een extra impuls aan marktpenetratie en bevordert het ook kansen om te blijven innoveren.

Om klanten echte oplossingen te bieden is het is de missie van de Verder Group om alle mogelijke knowhow ter beschikking te hebben in nichemarkttechnologieën op het gebied van productie.

Voor meer informatie: Verder BV

Tel +31 (0)30 677 92 11