Verder BV wederom aanwezig op de Industrial Processing!

De Industrial Processing is de grootste vakbeurs voor de totale natte en droge procesindustrie in de Benelux. Vier inspirerende beursdagen lang draait het om innovaties, oplossingen en ontmoetingen. De ideale gelegenheid om in één dag up-to-date te raken met alle ontwikkelingen in uw vakgebied.

Op de beurs vindt u onze producten voor de processing industrie. Wij presenteren onze Verderflex slangenpompen, Verderair luchtgedreven membraanpompen, Verderhus schroefkanaalwaaierpompen, Packo hygiënische centrifugaalpompen en Verdermag magneetgekoppelde centrifugaalpompen.

Bekijk onze werkende modellen en test onze nieuwste innovatie: de Verderflex Vantage 5000 die een superieur bedieningsgemak biedt voor diverse doseertoepassingen

De beurs vindt plaats van 2 t/m 5 oktober 2018 in de Jaarbeurs te Utrecht. U kunt ons vinden in hal 9, stand 9B094. Wij informeren u graag over de laatste trends en ontwikkelingen.

Wij nodigen u graag van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand. Klikt u hier om uw gratis toegang te verzilveren.

Graag tot snel!

Verder BV
Leningradweg 5
9723 TP Groningen
sales@verder.nl
www.verder.nl