Winmate 32inch 4K touch display voor medische toepassingen

Duranmatic brengt van Winmate (Taiwan) een nieuw 32inch 4K touch display voor gebruik in de gezondheidszorg op de Nederlandse markt.

Het display is speciaal ontworpen voor gebruik in verschillende zorgtoepassingen zoals de operatiekamer, eerste hulp en pre-operatieve ruimtes.

Het display kan met een helderheid tot 700 nits en een hoog contrast de meest gedetailleerde beelden weergegeven. Hiernaast bied het display een UHD 4K-resolutie van 3840 x 2160. Dit gecombineerd met een unieke nauwkeurigheid in weergave van kleur en grijstinten en een latency (reactie tijd) van bijna nul geeft een chirurg een nauwkeurige dieptewaarneming en ondersteunt een perfecte hand-oog coördinatie.

Het lichtgewicht display kan aan het plafond op een arm gemonteerd worden of met een VESA muurbeugel aan de wand. Het heeft ook een afstandsbediening voor het personeel om beelden en video te bedienen zonder collega’s te storen.

De W32L100-PTA1 ondersteunt een verscheidenheid aan ingangssignalen: 3G SDI, HDMI, VGA, dubbele DVI, DP 1.2, USB 2.0, RS-232, RJ-11 en audio. De uitgangssignalen van het scherm omvatten 3G SDI Loop Through (ondersteuning 1080P), DP (Multi-Stream Transport), audio en 5V aansluiting. Multi-Stream Transport biedt de mogelijkheid om een ​​reeks monitoren aan te sluiten op één enkele Display-Port poort, wat uitermate handig is bij het vergelijken van twee medische beelden, bijvoorbeeld van voor en ná een operatie.

Het display is eenvoudig te reiniging en desinfecteren dankzij het gladde oppervlak en spatwaterdichte voorzijde met IP65 classificatie dat bescherming biedt tegen water en vuil. Het fanless ontwerp en kunststof behuizing met antimicrobiële eigenschappen helpen de verspreiding van bacteriën en verontreinigingen te voorkomen. Verder is het display gecertificeerd volgens IEC 60601, wat de veiligheid van het apparaat in zorgtoepassingen garandeert. Uiteraard is het display ook geschikt voor andere toepassingen waar deze eigenschappen gevraagd worden.

Zie de duranmatic website voor meer informatie.