Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wonderware Knowledge Exchange 2018 | 17 mei 2018

17 mei 2018

Op 17 mei 2018 zal de Wonderware Knowledge Exchange 2018 plaatsvinden op een unieke locatie in Nijmegen, hét software evenement op het gebied van industriële automatisering.

Wonderware Benelux projecteert dit jaar de nieuwste Wonderware software releases en ontwikkelingen binnen de industrie en infrastructuur letterlijk op het witte doek. Dit doen ze onder andere aan de hand van praktijkcases die gepresenteerd gaan worden door zowel system integrators als eindgebruikers.

De bezoekers krijgen een inkijk in de centrale alarm monitoring van de Amsterdamse trams (GVB) en zien hoe daar slim gebruik wordt gemaakt van geografische informatie systemen (GIS) binnen de oplossing. Daarnaast zal Damen Shipyards spreken over de remote monitoring toepassing op hun schepen en de meerwaarde daarvan. De MES toepassing binnen Bivit (B) zal gepresenteerd worden met receptbeheer en traceerbaarheid in de productie van diervoeder.

We gaan in op de kracht van de nieuwe InTouch Operations Management Interface (OMI). Welke eisen stelt de huidige markt aan een User Interface (UI) en de User Experience (UX)? Hét antwoord op de vraag naar toepassing van verschillende (mobiele) devices, een veelheid aan databronnen en bovenal een intuïtief en taakgericht gebruik.

Een dag waarop de klant naast producten en toepassingen ook kennis kan maken met het brede netwerk aan system integrators en partners van Wonderware Benelux.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Wonderware Benelux.