Duranmatic heeft per 1 maart jl. de officiële vertegenwoordiging van de Franse software producent Exakom (www.exakom.com). De overeenkomst is afgesloten voor Nederland en Duranmatic neemt hiermee de vertegenwoordiging over van Raster Products, welk bedrijf sinds 2019 deel uitmaakt van het Zweedse HMS en niet meer zelfstandig actief is.

Het core product van Exakom is de software suite Pluto Live & Web report.  Dit pakket behoort tot de nieuwe generatie van rapportage- en monitoring software voor ondernemingen die op zoek zijn naar een moderne en robuuste informatie beheersoplossing.

Basis functies van PLUTO zijn: Data uit meerdere bronnen verzamelen en hieruit analyses en informatie creëren. Professionele toepassingen te ontwerpen en analyses van meerdere toepassingen te visualiseren en te delen.

PLUTO Live & Web Report integreert alle IT-, IOT- en automatiseringstechnologieën om data-analyse en datamining-projecten te creëren. Het combineert in een eenvoudig en efficiënt systeem meerdere modules om gegevens te verzamelen en professionele data-analyse-applicaties te ontwerpen. Het speelt in op de groeiende vraag van eindgebruikers om zelf hun projecten Smart Building, Smart City en Smart Factory te creëren.

Zonder externe en dure specialisten kunnen managers en systeem beheerders eenvoudig hun eigen bedrijfsrapportage maken en deze ter beschikking van personeel en/of klanten stellen. Denk hierbij ook aan efficiency en OOE berekeningen. Het programma is geschikt om zowel on site bij de klant, bij een System Integrator of in de  Cloud bij derden te draaien.

PLUTO bestaat uit een aantal modules die ieder een deel van een project kunnen vervullen maar soms ook standalone gebruikt kunnen worden. Op de navolgende pagina’s worden de modules kort toegelicht. Meer weten, ga naar www.duranmatic.nl