FHI, FEDA en Machevo&Bulk, de organisatoren van de World of Technology & Science kondigden vandaag aan dat de WoTS verplaatst wordt naar 2022. Het industriële evenement dat altijd goed is voor grote bezoekersaantallen zal van 27 tot 30 september 2022 worden georganiseerd in Jaarbeurs Utrecht.

Electronics & Applications (E&A), een belangrijke electronica-vakbeurs, wordt 28 tot 30 september volgend jaar (2021) georganiseerd. Bedrijven die zich hadden ingeschreven voor de WoTS van dit jaar, krijgen de mogelijkheid om komend jaar aan E&A mee te doen, onder de naam ‘E&A+ 2021″.

Volgens de organisatoren is het voor WoTS 2020-deelnemers zeer interessant om mee te doen aan E&A+ 2021. Door de toepassing van standaard stands op E&A+ 2021 worden er aanzienlijke kosten bespaard. Bovendien is er door een sterke focus op content ook een interessante online spin off voor participanten.

Het E&A+ 2021 format is een ‘flexibele beurs’, waarbij kosten die op voorhand worden gemaakt (bijvoorbeeld standbouw) tot een minimum worden beperkt. Als er een afgelasting komt, zijn de kosten daardoor te overzien.